Om Svendborgs Kattevenner

Svendborgs kattevenners formål er:

– At arbejde for at Svendborg kommune løbende har en samarbejdsaftale om indfangning og regulering af vildtlevende katte med Kattens Værn

– At dele viden om hvordan man kan hjælpe herreløse og vildt levende katte

– At støtte de der hjælper herreløse og vildt levende katte ved at løfte i flok

– At medvirke til at nedbringe bestanden af herreløse og vildt levende katte i Svendborg

Vi hjælper kattevenner, der forbedrer livet for de vildt levende katte

Her i 2019 har vi samlet midler ind til Kattens Værn, så du kan kontakte Kattens Værn direkte på 38881200 og bede om hjælp med indfangning af vildt levende katte, hvis du bor i Svendborg kommune. Svendborgs Kattevenner betaler regningen for indfangning og aflivning eller neutralisering og genudsætning af vildt levende og herreløse katte.

Fra 1.1 2020 har Svendborg kommune årligt og frem til 2023 bevilget 45.000 til en samarbejdsaftale. Kommunen dækker sammen med Kattens Værn udgifterne til indfangning og aflivning af vildtlevende katte. Som matrikelejer kan du henvende dig direkte til Kattens Værn 38881200 bor du til leje skal du bede din udlejer/vicevært kontakte Kattens Værn. Er det offentligt/kommunalt område eller du er i tvivl om hvem der ejer matriklen hvor kattene holder til, kan du kontakte Svendborg kommune.

Penge til genudsætning dvs indfangning, sygdomstjek, vaccine, neutralisering og mærkning af sky udekatte kan fortsat søges til betaling af Svendborgs Kattevenner, sålænge vi har midler fra kalendersalg og indsamlede midler. Kattens Værn administrerer vore midler på en lukket Svendborg konto.

Du kan også søge foderhjælp, både til genudsættere eller akutfodring af katte der venter på indfangning eller til dine ejerkatte ved særlige omstændigheder økonomisk og socialt.

Har du spørgsmål, kan du kan kontakte Svendborgs kattevenner på: svendkat@outlook.dk

 

Vi samarbejder med:

Inges Kattehjem i Odense – Indlevering af tamkatte og killinger
Kattens Værn – Indfangning og genudsætning af vildtlevende og herreløse katte.