Om Svendborgs Kattevenner

Svendborgs kattevenners formål er:

– At arbejde for at Svendborg kommune løbende har en samarbejdsaftale om indfangning og regulering af vildtlevende katte med Kattens Værn

– At dele viden om hvordan man kan hjælpe herreløse og vildt levende katte

– At støtte de der hjælper herreløse og vildt levende katte ved at løfte i flok

– At medvirke til at nedbringe bestanden af herreløse og vildt levende katte i Svendborg

Vi hjælper kattevenner, der forbedrer livet for de vildt levende katte

Fra 1.1 2020 har Svendborg kommune årligt og frem til 2023 bevilget 45.000 til en samarbejdsaftale. Kommunen dækker sammen med Kattens Værn alle udgifterne til indfangning og aflivning af vildtlevende katte. Som matrikelejer kan du henvende dig direkte til Kattens Værn 38881200 bor du til leje skal du bede din udlejer/vicevært kontakte Kattens Værn. Er det offentligt/kommunalt område eller du er i tvivl om hvem der ejer matriklen hvor kattene holder til, kan du kontakte Svendborg kommune.

I 2019 samlede vi midler ind til Kattens Værn mens der endnu ikke var samarbejdsaftale. Vi har stadig midler stående fra indsamlingen, der sammen med midler fra kalendersalg er placeret på en lukket Svendborg konto hos Kattenes værn. Penge til genudsætning dvs indfangning, sygdomstjek, vaccine, neutralisering og mærkning af sky udekatte kan fortsat søges til betaling af Svendborgs Kattevenner, sålænge der er midler til rådighed. Kattens Værn administrerer vore midler og du kan henvende dig direkte hos Kattens Værn 3881200, hvis du har brug for hjælp med indfangning og genudsætning.

Vi samarbejder med:

 

Inges Kattehjem i Odense – Indlevering af tamkatte og killinger

Kattens Værn – Indfangning og genudsætning af vildtlevende og herreløse katte.

Hurlumhejhuset i Bellinge – Indlevering af og akuthjælp til herreløse killinger